ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

Духовен концерт „Страдањата Господови“

Прочитај повеќе →
По повод големиот христијански празник Велигден, на 24 април, во Универзална сала во Скопје, во 20 часот, ќе се одржи духовен концерт „Стра...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Хуманитарен концерт на „Танец“ во Охрид

Прочитај повеќе →
Центарот за култура „Григор Прличев“ од Охрид во соработка со Националниот ансамбл за народни игри и песни „Танец“ синоќа оддржаа хуманита...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Се гради патот до Трескавец

Прочитај повеќе →
Министерството за транспорт и врски во јуни 2012 година објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на работи за изградба на пат...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Акција на прилепските бербери и фризери за Трескавец

Прочитај повеќе →
Дваесет и пет од 100 регистрирани фризери во Прилеп, вчера во Центарот за култура „Марко Цепенков“ за само 100 денари ги нудеа своите фризе...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments