ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

Претседателот Иванов во посета на Трескавец

Прочитај повеќе →
Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов заедно со својата сопруга Маја денеска го посети манастирот „Успение на Пресвета Богоро...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments