ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

Заврши истрагата за пожарот во манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
По една година од катастрофалниот пожар во манастирот Трескавец заврши истрагата за трагичниот настан. Од денеска случајот е во надлежност...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Трескавец година потоа

Прочитај повеќе →
Денеска се наврши една година од катастрофалниот пожар во манастирскиот комплекс „Успение на пресвета Богородица“ – Трескавец, кога во попл...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Соопштение по повод годишнината од пожарот во манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
Пожарот што минатата година се случи во манастирот Трескавец отвори големи предизвици, како за монашкото братство, така и за сите оние што ...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments