ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

Пуштен патот до манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
Во присуство на многу граѓани, верници и претставници на Владата, премиерот Никола Груевски, министрите Миле Јанакиески и Елизабета Канческ...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Заврши изградбата на патот до манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
Патот до манастирот Трескавец од денеска е целосно асфалтиран во должина од преку 7,5 километри почнувајќи од Прилеп. Тоа значи дека изведу...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments