ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

Се асфалтира патот до Трескавец

Прочитај повеќе →
Интензивно се асфалтира патот до манастирот Трескавец, кој според најавите од локалната самоуправа од Прилеп, треба да биде завршен до 28 а...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments