ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

И Израелци помагаат за обнова на Трескавец

Прочитај повеќе →
СЕ ВРАЌА СТАРИОТ СЈАЈ НА МАНАСТИРОТ Локацијата за манастирот Трескавец е како фрлена котва во камените фигури на природата. Монасите го из...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments

Концерт на „Дримкол“ за Трескавец

Прочитај повеќе →
Културно-уметничкото друштво „Дримкол“ од Вевчани ќе одржи концерт под наслов „Свадба македонска“ вечерва во 20 часот на сцената на Македон...
објавено од : Манастир Трескавец
0 Comments