ПОПУЛАРНИ ПОРАКИ

Заврши истрагата за пожарот во манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
По една година од катастрофалниот пожар во манастирот Трескавец заврши истрагата за трагичниот настан. Од денеска случајот е во надлежност...
објавено од : Unknown
0 Comments

Трескавец година потоа

Прочитај повеќе →
Денеска се наврши една година од катастрофалниот пожар во манастирскиот комплекс „Успение на пресвета Богородица“ – Трескавец, кога во попл...
објавено од : Unknown
0 Comments

Соопштение по повод годишнината од пожарот во манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
Пожарот што минатата година се случи во манастирот Трескавец отвори големи предизвици, како за монашкото братство, така и за сите оние што ...
објавено од : Unknown
0 Comments

Претседателот Иванов во посета на Трескавец

Прочитај повеќе →
Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов заедно со својата сопруга Маја денеска го посети манастирот „Успение на Пресвета Богоро...
објавено од : Unknown
0 Comments

Пуштен патот до манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
Во присуство на многу граѓани, верници и претставници на Владата, премиерот Никола Груевски, министрите Миле Јанакиески и Елизабета Канческ...
објавено од : Unknown
0 Comments

Заврши изградбата на патот до манастирот Трескавец

Прочитај повеќе →
Патот до манастирот Трескавец од денеска е целосно асфалтиран во должина од преку 7,5 километри почнувајќи од Прилеп. Тоа значи дека изведу...
објавено од : Unknown
0 Comments

Се асфалтира патот до Трескавец

Прочитај повеќе →
Интензивно се асфалтира патот до манастирот Трескавец, кој според најавите од локалната самоуправа од Прилеп, треба да биде завршен до 28 а...
објавено од : Unknown
0 Comments